Gostilnica in pizzeria Siena

 

Siena je mestece v osrčju italjanske pokrajine Toskana, ki spada med najočarljiveša srednjeveška mesta v Evropi.

Mmmm Siena…dežela zelenih gričev, pastelnih barv, romantike, renesanse, vinogradov, začimb in srebrnih nasadov oljk…. je deželica, kjer si brez
slabe vesti lahko za večerjo privoščiš odlično pizzo ali krožnik testenin in
kozarec dobrega vina.

Če pa želite ujeti vsaj del tega čudovitega bisera in to kadarkoli, potem nas morate obiskati v Mengšu, kjer se boste lahko v prijetnem ambientu prepustili razvajanju z izredno široko in odlično ponudbo jedi. Zaradi prečudovitega ambienta, prelepega razgleda in prijaznega osebja, se boste pri nas počutili zelo prijetno.

 Ponudba hrane je izredno raznolika. Lahko si privoščite veliko izbiro testenin, odličnih rižot, mesnih jedi, morskih jedi,  solatnih krožnikov, štručk, itd. Če pa ste naveličani običajnih pizz, potem je Gostilnica in pizzeria Siena pravi naslov, da nas obiščete, saj imamo na izbiro najboljše pizze, ki vas bodo zagotovo navdušile. Za vse tiste, ki prisegate na domače klasične jedi, pa vam z veseljem pripravimo tudi te. In ker se po dobrem in okusnem obroku prileže tudi kakšna sladica, se boste lahko posladkali z našimi domačimi sladicami.

 

Pri nas lahko rezervirate tudi prostor za zaključene družbe (rojstni dnevi, praznovanja, sestanki …). V tem primeru bomo za vas pripravili zelo ugodne menije in poskrbeli, da se boste imeli lepo.